Nieuws

Pagina 1 van 5  > >>

mei 24, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Ook nu heb ik weer succesvol een man van zijn erectie stoornis af mogen helpen. In 5 weken tijd, 2x in de week komend, zijn alle klachten verdwenen en zijn er ook klachten opgelost waar hij niet eens voor kwam!

apr 12, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Bij mij kwam een vrouw die tinnitus of oorsuizen had opgelopen toen er met oud en nieuw vlak naast haar plotseling knallend vuurwerk was afgestoken. Sindsdien klonk het alsof er een wasmachine constant aan het draaien was in haar hoofd, het beheerste haar hele leven en ook slapen was er niet meer bij.

nov 19, 2017
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

De trip naar sicilie is geslaagd, de mannen hebben weer vollop plezier van hun erecties!

 

Home

jan 12, 2015

13 manieren waarop acupunctuur je leven kan veranderen in 2015!


Ingestuurd door: Admin

Hieronder 13 specifieke manieren waarop acupunctuur jouw leven kan veranderen in 2015.

1. Het opent je geest.

Acupunctuur vraagt ons na te denken over gezondheid op een hele nieuwe manier. Ondanks nobele inspanningen van velen om er een te vinden, is er geen biomedische variant voor Qi of meridianen. Acupunctuur zet reguliere medische principes op zijn kop. Het herinnert jou eraan dat er meerdere manieren zijn om de wereld te zien.

2. Het maakt jou minder gestrest.

Acupunctuur haalt de scherpe kantjes eraf. Het haalt jou uit de voortdurende staat van sympathische dominantie waar zovelen van ons zich in bevinden. Door het zenuwstelsel tot rust te brengen, helpt acupunctuur om je minder beïnvloed door en beter bestand tegen de stressvolle aspecten van het leven te voelen.

3. Het zal je inspireren meer naar buiten te gaan.

In de theorie van de acupunctuur, worden mensen gezien als micro-organismen van de natuurlijke wereld die hen omgeeft. Dingen als het weer en seizoensveranderingen spelen een grote rol in de acupunctuur diagnose en het behandelplan. Als je op deze manier over gezondheid gaat nadenken en je je realiseert wat een intieme relatie mensen hebben met de natuur, dan inspireert dit in jou een verlangen om naar buiten te gaan en de natuur om je heen te ontdekken.

4. Het geeft je meer energie.

Hoewel het normaal is dat je jezelf bevindt in "acu land" - een ietwat versufte, zalig ontspannen staat- welke onmiddellijk volgt na een acupunctuur behandeling, is het na-effect meestal een toename in energie. Veel mensen zeggen dat ze in de uren, dagen en zelfs weken na een acupunctuur behandelingen veel meer energie hebben. Misschien merk je dat je geen after-dinner dip meer hebt, voel je je gemotiveerder om te gaan sporten of merk je dat je energieker loopt.

5. Het maakt je hoofd leeg.

Naast dat je er meer energie van krijgt, geven veel mensen ook aan dat ze zich helderder van geest voelen na een acupunctuur behandeling. Ze zijn in staat om sneller beslissingen te nemen en met meer zekerheid. Ze voelen zich gemotiveerder en resoluter als het gaat om het aanpakken van zaken die al een tijdje op de stapel lagen. Het is net of de spinnenwebben van de geest zijn weggeveegd. Plotseling verras je jezelf.

6. Het zal je toestaan milder te zijn voor jezelf.

Acupunctuur kijkt naar hoe een basis-onbalans invloed heeft op jouw hele systeem. Dat betekent dat als een ding niet goed loopt, dit invloed kan hebben op vele andere zaken. Veel van ons zijn enorm streng voor onszelf als we niet genoeg energie kunnen opbrengen om iets te doen wat normaal haast vanzelf ging of als we niet toe gekomen zijn aan alle dingen die we hadden moeten doen.

Door jezelf te zien als een complex, onderling verbonden systeem, wordt het gemakkelijker om te begrijpen waarom je je misschien incompleet of leeg voelt. Acupunctuur verbreedt ons bewustzijn van de dingen die mogelijk van invloed kunnen zijn op onze fysieke en emotionele gezondheid. Dit zal jou, hopelijk, helpen in de toekomst wat aardiger te zijn voor jezelf.

7. Het helpt je slapen.

Slapeloosheid is een van de meest geziene klachten bij acupuncturisten en acupunctuur is zeer effectief bij het oplossen hiervan. Maar zelf bij mensen die niet in de gaten hebben of vermelden dat slaap een probleem is, heeft acupunctuur een positieve invloed op rustgevende slaap. Vaak hebben mensen dit niet in de gaten totdat er naar gevraagd wordt bij een volgend bezoek. Veel acupuncturisten horen het volgende meermalen per dag: "Weetje, nu dat je het zegt, ik slaap inderdaad een stuk beter sinds in kom voor acupunctuur behandelingen."

8. Het zorgt ervoor dat je anders gaat denken over eten.

Of je nou Paleo, vegetarisch, gluten-vrij, lactose-vrij of vrij van andere beperkingen bent, acupunctuur zal je een interessant perspectief bieden op je voedingskeuzes. In de acupunctuur wordt voedsel vaak bekeken vanuit een temperatuur perspectief. Sommige mensen, vanwege hun constitutie of hun basis-inbalans, hebben voedsel nodig wat verwarmt, terwijl anderen juist weer voedsel nodig hebben dat koelt. En dit is ook nog eens onderhevig aan seizoensveranderingen. Iedereen is anders. Acupunctuur voedsel theorie geeft inzicht in waarom sommige mensen bepaalde voeding kunnen eten en er niet door beïnvloed worden, terwijl anderen er al niet eens naar kunnen kijken.

9. Het zal je helpen verandering te omarmen.

Conventionele geneeskunde vereist van ons dat we denken in absoluten, om dingen als goed of slecht te bestempelen, zwart of wit. We zijn of ziek of we zijn gezond. Onze waarden zijn te laag of ze zijn te hoog. We zijn gelukkig of we zijn depressief. Maar tussen al deze extremen kunnen subtiele maar belangrijke verschuivingen plaatsvinden. Acupunctuur werkt in dit grijze gebied en leert ons om te reflecteren op de kleine dingen die altijd in ons en om ons heen gebeuren. In acupunctuur is dit vooruitgang.

Onwelwillendheid om verandering te accepteren is een grote bron van stress en onrust voor veel mensen. Door verandering te zien als een teken van vooruitgang in plaats van iets om bang voor te zijn, zul je leren te houden van verandering.

10. Acupunctuur geeft je iets om over te praten op feestjes.

Acupunctuur doet het altijd goed op feestjes! De volgende keer dat je je niet op je gemak voelt of je je verveelt, vertel dan dat je pas geleden een acupunctuur behandeling hebt gehad. Je bent onmiddellijk een sensatie. Mensen houden er van meer te leren over acupunctuur. Doet het pijn? Steken ze naalden in je ogen? Mensen vinden het ook leuk om hun eigen acupunctuur ervaringen te delen, dus het is een snelle manier om iets gemeenschappelijks te hebben om over te praten.

11. Het geeft je meer geduld.

We zijn gek op technologie. Of het nu het nieuwste product is van Apple of een nieuw soort MRI scan, we zijn gek op glimmende voorwerpen die beloven ons leven te verbeteren. Technologie, hoewel geweldig ook, went ons aan snelle oplossingen en bestendigt een "Ik wil het nu" mentaliteit. Hierdoor ontstaat chronisch ongeduld.

Acupunctuur, omdat het werkt maar zelden meteen, helpt ons dit tegen te gaan. Acupunctuur is een voortdurend proces wat een investering vraagt in tijd en de bereidwilligheid om onze behoefte aan onmiddellijke bevrediging los te laten. Het maakt je dus geduldiger.

12. Het maakt je taai.

Het is niet altijd makkelijk om te kiezen voor acupunctuur. Veel doktoren en soms ook vrienden, familie en collega's zien reguliere geneeskunde als de meest geaccepteerde vorm van gezondheidszorg. De constante aanslag van de farmaceutische industrie is moeilijk te negeren. Je hebt moed nodig om in te gaan tegen wat algemeen geaccepteerd wordt.

Hoewel acupunctuur steeds populairder wordt, is het nog steeds niet algemeen geaccepteerd. Het vereist een bewuste inzet voor het begrijpen van onszelf op een manier dat de meerderheid schuwt. Dit is het moeilijkere pad naar gezondheid, maar uiteindelijk wel het meest lonende.

13. Het zorgt ervoor dat je gelooft in jezelf.

De drijvende kracht achter acupunctuur is dat we reeds in bezit zijn van alles wat we nodig hebben om gezond te zijn. Acupunctuur voegt niets toe en haalt niets weg. Acupunctuur helpt je lichaam te doen wat het al weet dat het moet doen. Het herinnert jou eraan dat je de kracht hebt om jezelf te genezen.

Dit betekent niet dat externe interventies als medicijnen of operaties altijd vermeden moeten worden. Vaak zijn dit juist levensreddende maatregelen. Maar het betekent wel dat gezonder worden, wat dat voor jou ook betekent, binnen jouw macht ligt. Als het gaat om het verbeteren van je fysieke en emotionele gezondheid, zijn de meeste van ons in staat tot veel meer dan we denken. Door gebruik te maken van een therapie als acupunctuur, welke ons aangeboren helende vermogen eerder omarmt dan negeert, zeg je eigenlijk dat je gelooft in jezelf.

Ik wens je een verandervol 2015!

Add a comment

Title:
Your Name(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comment(*):
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval
 
 
  Volgende pagina: Acupunctuur