Nieuws

Pagina 1 van 5  > >>

mei 24, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Ook nu heb ik weer succesvol een man van zijn erectie stoornis af mogen helpen. In 5 weken tijd, 2x in de week komend, zijn alle klachten verdwenen en zijn er ook klachten opgelost waar hij niet eens voor kwam!

apr 12, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Bij mij kwam een vrouw die tinnitus of oorsuizen had opgelopen toen er met oud en nieuw vlak naast haar plotseling knallend vuurwerk was afgestoken. Sindsdien klonk het alsof er een wasmachine constant aan het draaien was in haar hoofd, het beheerste haar hele leven en ook slapen was er niet meer bij.

nov 19, 2017
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

De trip naar sicilie is geslaagd, de mannen hebben weer vollop plezier van hun erecties!

 

Home

dec 14, 2015

3 inspirerende redenen waarom mannen aan acupunctuur zouden moeten doen


Ingestuurd door: Admin

3 inspirerende redenen waarom mannen aan acupunctuur moeten doen

Acupunctuur mannen qi of life arnhemVrouwen zijn gek op acupunctuur.

De meeste acupuncturisten zullen je vertellen dat ze meer vrouwen dan mannen zien in hun praktijk. Meer vrouwen worden er ook acupuncturist. En de gezondheid van de vrouw is een hele normale specialiteit onder acupuncturisten of dat nu mannen of vrouwen zijn.

In acu-land zijn vrouwen helemaal in! Maar hoe zit dat met de mannen?

Acupunctuur kan een hele krachtige therapie zijn voor mannen. Het wordt tijd dat meer mannen ontdekken wat hier de voordelen van zijn.

In mijn artikel van vandaag wil ik dan ook vooral de nadruk leggen op de gezondheid van de man. Ik begrijp dat mannen vaak niet op dezelfde manier als vrouwen opzoek gaan naar gezondheidszorg. Dat is nou precies waarom acupunctuut zo krachtig maakt voor mannen.

Gebruikelijk wachten mannen tot de zaak echt ernstig is voor dat ze een afspraak maken bij de dokter. Soms is dit een kwestie van trots, maar vaak komt het doordat ze niet zo vaak stil staan bij hun eigen gezondheid. Ze realiseren zich niet eens dat ze uit balans zijn tot het te laat is.

Acupunctuur helpt deze neiging in mannen tegen te gaan. Acupunctuur verhoogt het bewustzijn, waardoor je dingen zult opmerken die je anders genegeerd zou hebben. Dit zorgt ervoor dat we meer verbonden zijn met onze gezondheid.

Elke acupunctuur naald zegt: "Hallo! Ga hier aub met je aandacht heen". Hoe eerder je de gebieden die aandacht nodig hebben herkent, hoe eerder je in staat bent om je lichaam weer terug in balans te brengen.

Dus mannen, luister - en ook de dames die zonder succes hebben geprobeerd om hun vent aan de acupunctuur te krijgen! Hier zijn de top 3 redenen waarom mannen meer acupunctuur zouden moeten doen.

Acupunctuur vermindert stress

Als er een ding is waar iedereen het wel over eens is, dan is het dat acupunctuur stress vermindert. Dit wordt door studies ondersteund.

Hoewel mannen en vrouwen veel dezelfde stressoren in het leven ervaren, ze gaan er anders mee om. Mannen hebben eerder de neiging om hun stijgende stress niveau te negeren en gewoon maar door te gaan.

Voor sommige mannen is gestrest zijn zelfs een status symbool. Het zegt dat hij productief en succesvol is. Echter, hoe goed een man ook omgaat met stress - of denkt dat hij daar goed mee om gaat -, het blijft een aanslag op zijn gezondheid.

Als mannen wel voor een acupunctuur behandeling komen, dan is dat meestal omdat ze ergens pijn hebben. Ik ben door mijn rug gegaan met basketbal. Tijdens het fitnessen ging ik ineens door mijn rug. Ik heb last van mijn pols.

Acupunctuur kan zeker helpen bij dat soort klachten, maar wat vaak het meeste indruk maakt op mannen die naar de acupuncturist gaan zijn de stress-verminderende bijwerkingen van hun behandeling. Deze mannen merken dat ze beter slapen, minder last hebben van hun digestieve systeem en dat ze meer energie hebben in de slaapkamer.

Acupunctuur maakt je beter in bed

Farmaceutische bedrijven willen ons laten geloven dat de seksuele gezondheidsproblemen van mannen, zoals erectie stoornis of een te laag testosteron, overwonnen kunnen worden met een pil. Hoewel pillen zeker symptomatische verlichting zullen geven, zullen ze weinig doen aan het oplossen van de oorzaak van het probleem.

Stress en een gebrek aan slaap spelen een belangrijke rol bij een verlaagd testosteroon niveau een een verlaagd libido bij mannen. Acupunctuur werkt geweldig als het gaat om het verlagen van stress en het verbeteren van je slaap kwaliteit. Veel mannen merken dat regelmatige acupunctuurbehandelingen hun helpen om hun verlangen en seksueel uithoudingsvermogen te verbeteren.

Acupunctuur kan ook helpen bij mannen die problemen hebben met hun vruchtbaarheid. Terwijl acupunctuur voor de vruchtbaarheid van vrouwen algemeen bekend is geworden, iedereen van beroemdheden tot de buurvrouw doet het, realiseren veel mensen zich niet dat acupunctuur ook de kwaliteit en productie van sperma kan verhogen.

Bijna 40% van de onvruchtbaarheidsproblemen zijn man-gerelateerd. Acupunctuur geeft mannen de mogelijkheid om aan hun aandeel daarin te werken. (meer informatie over de theorie hierachter en hoe acupunctuur mannen kan helpen met hun seksuele gezondheid kun je lezen in dit artikel)

En als laatste, voor het geval je het je afvroeg want ik krijg hier veel vragen over: Nee, acupunctuur naalden worden niet in de buurt van de penis geplaatst als mannen komen voor seks-gerelateerde problemen.

Acupunctuur maakt je meer bedachtzaam (mindful)

In onze gaan-gaan-gaan maatschappij is het fijn om toestemming te krijgen om een pauze te nemen. Om stil te zitten en de focus te leggen op je ademhaling. Dit is de makkelijkste manier om je lichaam te ontspannen en om stress te verminderen.

Helaas zijn sommige mannen zo druk met het volgen van hun dagelijkse routines dat ze vergeten om zichzelf toe te staan tijd te nemen voor reflextie.

Acupunctuur is een kans om minstens 30 minuten even still te staan bij jezelf en jouw behoeften. Het doel is niet om beter te worden of om strijd te leveren, maar simpelweg stil te zijn met je eigen ademhaling.

Bewust tijd vrij maken om stil te staan bij jezelf en je eigen behoeften is de perfecte manier voor mannen om hun zintuigen te ontwaken en om nieuwe manieren te ontdekken zichzelf te ervaren. Acupunctuur heeft mannen de mogelijkheid om bedachtzamer te zijn en het traint hen om in het moment te zijn.

Hoe meer een man zich bewust kan zijn van zichzelf op elk moment van de dag, hoe makkelijker het wordt om potentiële gezondheidsproblemen op te sporen en aan te pakken, of deze nu fysiek of emotioneel zijn.

Geef acupunctuur een kans. Het maakt niet uit wat je in mijn praktijk brengt, je zult minder gestrest, meer gecentreerd en met meer energie weer naar buiten lopen.

Ben je ook benieuwd wat acupunctuur kan doen voor jou? Maak dan nu nog een afspraak met me, ik help je graag!

Vond je dit een fijn artikel en heb je er gedachten over die je wil delen? Laat dan een bericht achter via het formulier hieronder.

Wil je geen artikel meer missen? Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief, ik beloof dat ik zuinig om ga met je gegevens.

Add a comment

Title:
Your Name(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comment(*):
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval
 
 
  Volgende pagina: Acupunctuur