Nieuws

Pagina 1 van 5  > >>

mei 24, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Ook nu heb ik weer succesvol een man van zijn erectie stoornis af mogen helpen. In 5 weken tijd, 2x in de week komend, zijn alle klachten verdwenen en zijn er ook klachten opgelost waar hij niet eens voor kwam!

apr 12, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Bij mij kwam een vrouw die tinnitus of oorsuizen had opgelopen toen er met oud en nieuw vlak naast haar plotseling knallend vuurwerk was afgestoken. Sindsdien klonk het alsof er een wasmachine constant aan het draaien was in haar hoofd, het beheerste haar hele leven en ook slapen was er niet meer bij.

nov 19, 2017
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

De trip naar sicilie is geslaagd, de mannen hebben weer vollop plezier van hun erecties!

 

Home

aug 14, 2015

Hoe weet je wanneer acupunctuur werkt?


Ingestuurd door: Admin

Acupunctuur is niet een eenmalig iets. Het werkt cumulatief, wat betekend dat een behandeling voortbouwt op de vorige.

Natuurlijk zijn er ook zaken waarbij acupunctuur een onmiddellijke oplossing biedt. Maar dit komt minder vaak voor en als het gebeurd zijn de resultaten vaak van korte duur.

Als je blijvende effecten wil van acupunctuur, vooral bij chronische condities, dan zul je je moeten committeren tot het hele proces.

Deze benadering tot genezing is onbekend in het Westen, waar men gewend is aan onmiddellijke bevrediging in de meeste aspecten van het leven, waaronder de gezondheidszorg. Gedwongen worden om een lange termijn, cumulatief perspectief aan te nemen kan verwarrend en frustrerend zijn.

Soms hebben wij onmiddellijke-bevredigings junkies iets meer nodig om ergens in te geloven. Gelukkig zijn er enkele indicaties waaraan je kunt merken dat de acupunctuur werkt, ook al zijn je oorspronkelijke klachten nog niet opgelost. Als je deze tekens ervaart, ligt het vrij zijn van je symptomen ook niet al te ver meer weg.

Hier zijn 6 tekens die jou erop wijzen dat je acupunctuur behandeling werkt.

1. Je slaapt beter

Dit is een van de meest gebruikelijke tekens dat de acupunctuur zijn werk doet. Veel mensen met slaapproblemen die acupunctuur komen doen voor andere zaken zijn verbaasd als hun slaapproblemen ook ineens opgelost zijn, terwijl ze die slaapproblemen vaak niet eens vermeld hebben aan hun acupuncturist. En ook al is slapen voor jou nooit een probleem, dan nog steeds zul je merken dat je dieper slaapt en dat je minder vaak wakker bent gedurende de nacht en dat je je uitgeruster voelt als je wakker bent.

2. Je bent je bewuster

Als de acupunctuur gaat werken, dan kan het voelen alsof al je zintuigen een 'beurt' hebben gehad. De lucht lijkt blauwer, het gras lijkt groener. Je voelt hoe de stof van je t-shirt tegen je lichaam komt. De rozen ruiken zoet. Je eten smaakt beter.

Je bent je ook veel bewuster van de sensaties die je in je lichaam voelt. Misschien valt het je op hoe je je schouders aanspant als je achter de computer zit. Of je merkt dat je maag gespannen wordt en je ademhaling oppervlakkiger wordt op het moment dat er iets spannends gebeurd.

Als het voelt alsof je kijk op de wereld van normaal naar HD is gegaan, dan werkt acupunctuur voor jou.

3. Je ben emotioneler

Veel van ons zijn enorm goed in het doorsluizen van emoties naar ons lichaam. Het is een afweer systeem die ons in staat stelt om dingen te kunnen negeren waar we niet mee om willen gaan, totdat ons lichaam daar de prijs voor betaald en ons een halt toeroept. Bij veel mensen die aan acupunctuur doen, maakt emotionele stress hun fysieke symptomen erger of de fysieke symptomen worden juist veroorzaakt door emotionele stress.

Acupunctuur is net als het afpellen van een ui, laag voor laag, totdat je bij de kern bent gekomen. Omdat acupunctuur de basis van het probleem aanpakt, kunnen tijdens dat proces verdrongen emoties de kop op steken.

Het kan zijn dat je sneller moet huilen of dat je merkt dat je wat sentimenteler bent dan anders. Over het algemeen voel je emoties, goed of slecht, intenser.

Dat is een goed teken. Het wijst erop dat de lagen van de ui worden afgepeld en dat betekent weer dat je steeds dichter bij de oorzaak van het probleem komt. Acupunctuur werkt.

4. Je hebt meer energie

Hoewel het krijgen van een acupunctuur behandeling ontspannend is kan je energie niveau stijgen in de uren of dagen na je behandeling. Dit betekent dat de acupunctuur beweging in de meridianen heeft gestimuleerd en regelmatige, constante beweging door de meridianen is uiteindelijk wat jouw klachten zal helpen oplossen.

De toename in energie die acupunctuur veroorzaakt is anders dan de hectische energie die ons omgeeft in het dagelijks leven. Het is het soort energie dat ervoor zorgt dat je je wakker en levend voelt. Het kan je opvallen dat je gedurende de dag minder moe bent, dat je gemotiveerder bent om een wandeling te gaan maken of dat je merkt dat je een soort 'bounce' in je pas hebt.

5. Je bent minder gestrest

In tegen stelling tot het acupunctuur-als-hippie-medicijn stereotype, word je niet naar la-la land gestuurd door acupunctuur. Je belandt niet in een soort high die je gevoelloos maakt. Het maakt je wel meer ontspannen.

Acupunctuur balanceert ons humeur, zodat we minder last hebben van en beter gewapend zijn tegen de stressvolle aspecten van ons leven. De stress gaat niet weg, maar je hebt er wel minder last van. Dit is wat acupunctuur voor jou doet.

6. Je bent regelmatiger

Herinner je je nog wat ik eerder zei over een regelmatige, constante beweging door de meridianen en dat dat ervoor zorgt dat je klacht uiteindelijk over gaat? Een van de belangrijkste tekenen van beweging door de meridianen is een gezonde stoelgang.

Het orgaansysteem en de meridianen die jouw stoelgang reguleren zijn onmiddellijk verbonden met andere organen en structuren in jouw lichaam, dus een gezonde stoelgang zegt een hoop over jouw algemene gezondheid.

Als je stoelgang te traag, te snel of in zijn algemeen onregelmatig is, dan is dat een rode vlag. Aan de andere kant betekent een stoelgang die steeds regelmatiger wordt juist dat de zaken de goede kant op gaan.

Als je een van deze zes dingen herkent, ga dan vooral door met je acupunctuur behandelingen. Deze werken!

Wil jij weten wat acupunctuur voor jou zou kunnen betekenen? Maak dan nu nog een gratis kennismakingsafspraak.

 

Add a comment

Title:
Your Name(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comment(*):
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval
 
 
  Volgende pagina: Acupunctuur