Nieuws

Pagina 1 van 5  > >>

mei 24, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Ook nu heb ik weer succesvol een man van zijn erectie stoornis af mogen helpen. In 5 weken tijd, 2x in de week komend, zijn alle klachten verdwenen en zijn er ook klachten opgelost waar hij niet eens voor kwam!

apr 12, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Bij mij kwam een vrouw die tinnitus of oorsuizen had opgelopen toen er met oud en nieuw vlak naast haar plotseling knallend vuurwerk was afgestoken. Sindsdien klonk het alsof er een wasmachine constant aan het draaien was in haar hoofd, het beheerste haar hele leven en ook slapen was er niet meer bij.

nov 19, 2017
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

De trip naar sicilie is geslaagd, de mannen hebben weer vollop plezier van hun erecties!

 

Home

mrt 14, 2016

Verbeter je sex leven door middel van acupunctuur


Ingestuurd door: Admin

acupunctuur sex qi of life arnhem Verbeter je seks leven door middel van acupunctuur

Acupuncturisten behandelen lichaam en geest. Dit is een belangrijk verschil tussen acupuncturisten en westerse dokters. Deze laatste focussen zich over het algemeen alleen maar op specifieke lichaamsdelen. De reguliere aanpak binnen de gezondheidszorg in het scheiden van het lichaam van de geest, kan als gevolg hebben dat patiënten niet vermelden dat ze problemen hebben die hen op meerdere manieren last bezorgen.

Problemen met seks, het niet hebben, het wel hebben maar dat niet willen, het niet kunnen hebben, worden door doktoren vaak onder het kleed geveegd. Acupuncturisten daarentegen, vragen vaak naar het seks leven van hun cliënten en horen daardoor veel hierover.

De veelzijdigheid van seksualiteit betekent dat veel lichaamssystemen hier een rol bij spelen en dat schijnbaar ongerelateerde symptomen of gewoontes invloed kunnen hebben op iemands seksleven. Acupuncturisten zijn experts in het maken van deze connecties en herstellen zo de balans in je lichaam waardoor je weer volledig kunt genieten van je seksleven.

Ontspanning is de sleutel van een goed seksleven

Ik hoor vaak van mijn cliënten, vooral vrouwen, dat ze een niet vervullend of zelfs niet bestaand seksleven hebben.

Vorig jaar steeg mijn zelfvertrouwen enorm toen veel van mijn cliënten mij lieten weten dat hun seksleven veel vervullender was geworden nadat ze begonnen waren met behandelingen bij mij. Ik voelde me zelfs een beetje als een magische seksgodin, wie heeft Cupido nodig als mijn acupunctuur naalden mensen zo bij elkaar konden brengen?

Ik vertelde dit op een gegeven moment aan een vriendin en zij bracht me, na mijn grootheidswaanzin te hebben aangehoord, weer met beide benen op de grond.

"Het is veel makkelijker om iemand te ontmoeten en goede seks te hebben als je ontspannen, kalm en gelukkig bent" zei ze. "En dat is hoe je je voelt na een acupunctuur behandeling".

OK, dus misschien neem ik de baan van Cupido toch binnenkort niet over. Maar mijn vriendin had een punt; door het zenuwstelsel te kalmeren, hielpen mijn acupunctuur behandelingen om stress en spanning te verlichten die in de weg kunnen zitten voor het hebben van goede seks.

Of je nou op je eerste date bent of in een huwelijk zit dat al jaren geen goede seks meer bevat, je bent waarschijnlijk gestrest en daarom ben je niet je beste, vol zelf-vertrouwen zelf.

Als je net iemand ontmoet, dan kun je je nerveus voelen en dat kan zich uiten in non stop kletsen, friemelen, dingen laten vallen of stotteren. Als je in een lange relatie zit, kun je soms dingen zeggen die je niet meent of je zelfs emotioneel afsluiten. Geen van deze zaken zijn handig in de slaapkamer.

Acupunctuur vermindert stress. Het vermindert je vecht-of-vlucht reactie doordat het je fysiek en emotioneel ontspant. Acupunctuur heeft ook een cumulatief effect. Het helpt je stress-vrij te blijven zelfs nadat de behandelingen zijn afgelopen.

Er is niets aantrekkelijker dan een zelf-verzekerd, ontspannen persoon. Als we ontspannen zijn, dan zijn we vrij om onze moeiteloze zelf te zijn, om authentiek te zijn zonder gehinderd te zijn door angst.

Door acupunctuur voel je je tevreden en blij met wie jij bent. Dit is de ideale geestesgesteldheid om echt bevredigende seks te hebben.

Acupunctuur voor betere orgasmen

Wat jij over jezelf denkt, vooral als het van toepassing is op je lichaam, speelt een grote rol in je seksleven. Veel mensen saboteren hun seksuele plezier met angst en zelf kritiek. Ze zijn zo gefocust op wat zij zien als hun tekortkomingen, dat ze zichzelf terug houden en niet in staat zijn om zich zelf te laten gaan en gewoon te genieten.

Vanuit een acupunctuur perspectief gezien, als emotionele energie op deze manier geblokkeerd wordt, dan raakt de energie van het lichaam ook geblokkeerd. Dit kan het lastig maken om een orgasme te krijgen.

Acupuncturisten gebruiken naalden om stagnatie op te heffen en zo voor een betere doorstroming in de seksorganen te zorgen.

Acupunctuur kan ook helpen om je libido te verhogen. De naalden zorgen ervoor dat er meer bloed en energie naar de schaamstreek kan stromen, waardoor de opwinding toeneemt. In acupunctuur termen wordt seksueel verlangen verbeterd door de Yange energie te vergroten. Yang is hitte, de stofwisseling, de voorwaartse beweging van het lichaam. Het is de vonk die de geslachtsdrift ontbrandt.

Als bonus zorgt acupunctuur ervoor dat je verleidelijker wordt voor je partner doordat het de kwaliteit van je huid, haar en ogen verbetert.

Als je op zoek bent naar een manier om je seksleven spannender te maken, probeer dan eens acupunctuur.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Heb je mijn gratis ebook al gedownload?

 

Add a comment

Title:
Your Name(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comment(*):
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval
 
 
  Volgende pagina: Acupunctuur