Nieuws

Pagina 1 van 5  > >>

mei 24, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Ook nu heb ik weer succesvol een man van zijn erectie stoornis af mogen helpen. In 5 weken tijd, 2x in de week komend, zijn alle klachten verdwenen en zijn er ook klachten opgelost waar hij niet eens voor kwam!

apr 12, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Bij mij kwam een vrouw die tinnitus of oorsuizen had opgelopen toen er met oud en nieuw vlak naast haar plotseling knallend vuurwerk was afgestoken. Sindsdien klonk het alsof er een wasmachine constant aan het draaien was in haar hoofd, het beheerste haar hele leven en ook slapen was er niet meer bij.

nov 19, 2017
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

De trip naar sicilie is geslaagd, de mannen hebben weer vollop plezier van hun erecties!

 

Burnout traject

Burn-out

In de huidige veeleisende maatschappij komt burn-out veel voor. Een hoge werkdruk, veel zorgtaken of een combinatie daarvan veroorzaken vaak langdurige overbelasting. Bij een burn-out zijn alle reserves verbruikt en is er een totaal gebrek aan energie. Functioneren in het dagelijkse leven gaat daardoor niet en genieten van het leven lukt al helemaal niet meer. Heb je te maken met een burn-out en ben je op zoek naar hulp ? Acupunctuur kan je begeleiden bij het herstellen van de balans in je lichaam en je leven. Wij vertellen je graag hoe dat werkt.

Acupunctuur herstelt energiebalans bij burn-out

Een gebrek aan energie is het meest zichtbare en urgente probleem bij een burn-out. We richten onze behandeling daarom eerst op het herstellen van de energiebalans. Door de diep ontspannende werking van acupunctuur vermindert de spanning in je lichaam en komt er meer rust in je hoofd. Voor veel burn-out patiënten voelt dit als een verademing. Vaak hebben zij zich jarenlang energiek en onrustig gevoeld. Terwijl ze eigenlijk al vermoeid waren, maar dat signaal was er niet waardoor het zo lang door kon gaan. Deze situatie van chronische spanning en niet tot rust kunnen komen kan met behulp van acupunctuur doorbroken worden.

Acupunctuur brengt stresshormonen in balans

Bij een burn-out zijn er in je lichaam vaak langdurig verhoogde niveaus van stresshormonen zoals cortisol. Dit verstoort veel processen in je lichaam. Daardoor kun je allerlei lichamelijke en ook emotionele klachten krijgen. Diverse wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat acupunctuur onder andere cortisolniveaus kan beïnvloeden. Door het verlagen van de hoeveelheid stresshormonen kunnen diverse processen in je lichaam weer normaler gaan verlopen.

Energie en reserves

Naast deze algemene kalmerende en normaliserende werking richten we onze behandelingen ook op je orgaansysteem. De Traditionele Chinese Geneeskunde kijkt namelijk op een andere manier naar de functie en samenhang van je organen. Door een langdurige overbelasting wordt bijvoorbeeld je nier-yin uitgeput. Dat kun je zien als een belangrijke energiebron waarin je reserves zijn opgeslagen. Acupunctuur helpt deze energie weer op te bouwen. Het opheffen van eventuele blokkades is ook van belang. Een vrije doorgang van energie is volgens de Chinese Geneeskunde een voorwaarde voor een goede gezondheid. Bij een burn-out is deze energiestroom vaak verstoord.

Acupunctuur helpt bij diverse burn-out symptomen

Patiënten met burn-out hebben meestal niet alleen lichamelijke en emotionele uitputting als klacht. Vaak zien we daarnaast een heel scala aan klachten zoals hoofdpijn, duizeligheid, slapeloosheid, misselijkheid, prikkelbaarheid, nervositeit, maag- en darmproblemen, hyperventilatie, menstruatie- en potentiestoornissen en verhoogde bloeddruk. De behandeling richt zich ook op deze specifieke klachten. Vooral maag- en darmproblemen en slaapstoornissen zien wij veel bij patiënten met burn-out. Volgens de Chinese Geneeskunde kan dit duiden op problemen met de leverenergie. Vaak werken we daarom eerst aan het verbeteren van de leverenergie en daarna aan het opbouwen van de basisenergie (nier-yin).

Emoties en omgeving

Bij een burnout is er naast de lichamelijke uitputting vooral ook emotionele uitputting. We besteden bij de behandeling dus niet alleen aandacht aan de lichamelijke klachten, maar minstens zo belangrijk is het emotionele aspect. Voor een acupuncturist is dit heel gebruikelijk. De Chinese Geneeskunde ziet lichaam en geest namelijk als één geheel. Deze benadering is juist bij een klacht zoals burn-out precies wat je nodig hebt. Ook heel belangrijk om te weten is dat de Chinese Geneeskunde altijd je leefomstandigheden en omgeving betrekt bij je gezondheid. We bekijken dus ook samen waardoor je in de situatie van burn-out terecht bent gekomen. En wat er in je leven en je leefomgeving nodig kan zijn voor je herstel.

Weer goed in je energie

Meestal heeft het een hele tijd geduurd voordat je in een situatie van burn-out terecht kwam. Het herstel daarvan vraagt daarom ook tijd. Wij begeleiden al jarenlang wekelijks patiënten met burn-out en soortgelijke klachten. Maar hoeveel behandelingen nodig zijn voor herstel van burn-out is per patiënt heel verschillend. Meestal begeleiden wij minimaal drie maanden voordat je weer goed in je energie begint te komen. De meeste patiënten geven aan dat zij na één of enkele behandelingen al verbetering ervaren. Vooral ook omdat zij zich minder onrustig voelen en de diverse lichamelijke klachten afnemen.

Burnout-pakket

Speciaal voor de behandeling van burnout heb ik een burnout pakket samen gesteld. Om burnout effectief aan te pakken is het namelijk noodzakelijk 10 weken achter elkaar, 1x per week in het begin met een ruimere interval als klachten verbeteren, ter behandeling te komen. De sessies duren ong. een ander half uur en de naaldjes blijven +/- 30 minuten staan. De behandeling wordt aangevuld met moxibustie om het effect te vergroten.

Tijdens de eerste sessie vind een uitgebreidde intake plaats om een goede diagnose te kunnen stellen die de basis vormt van de behandelingen. De eerste sessie duurt daardoor wat langer.

Deze manier van behandelen heeft een slagingspercentage van maar liefst 91%!

Jouw totale investering in het tinnitus pakket is 1499 euro.
Uiteraard is het mogelijk om een factuur te krijgen die je kunt indienen bij de zorgverzekering.

Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen:

3 termijnen van 549 euro of 6 termijnen van 299 euro.

Neem contact met me op voor de mogelijkheden

 

Previous page: Tarieven  Volgende pagina: Algemene Voorwaarden