Nieuws

Pagina 1 van 4  > >>

nov 19, 2017
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

De trip naar sicilie is geslaagd, de mannen hebben weer vollop plezier van hun erecties!

okt 18, 2017
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

In november ga ik iets super gaafs doen, ik vertrek naar sicilie om daar italiaanse mannen van hun erectie stoornis af te helpen!

aug 11, 2017
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Inmiddels heb ik al tientallen mensen succesvol behandelt die last hebben van oorsuizen, ook wel tinnitus genoemd.

 

Nieuws

okt 23, 2014

Mooie resultaten


Ik behandel een dame die al 20 jaar last heeft van Chronische RSI, al bij diverse specialisten gweest zonder veel effect. Tijdens de eerst acupunctuur behandeling verdween met 5 minuten al de pijn die constant aanwezig was.

Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Ik behandel een dame die al 20 jaar last heeft van Chronische RSI, al bij diverse specialisten gweest zonder veel effect. Tijdens de eerst acupunctuur behandeling verdween met 5 minuten al de pijn die constant aanwezig was. Ik heb haar 5 weken lang 2x in de week behandeld en niet alleen zijn haar klachten over en is de pijn weg, ook andere klachten die ze had zijn ineens verdwenen!

Na die 5 weken zijn we over gegaan op de behandeling van de overgansklachten die ze had en behandel ik haar nu om de 2 weken. Na 2-3 behandelingen zijn ook die klachten zo goed als verdwenen!

Vandaag zijn we begonnen om haar te behandelen volgens de constitutionele meridiaan therapie. Ik ben benieuwd wat dit voor mooie resultaten mag opleveren voor haar. Wordt vervolgt....

Previous page: Barbera  Volgende pagina: Nieuwsbrief