Nieuws

Pagina 1 van 5  > >>

mei 24, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Ook nu heb ik weer succesvol een man van zijn erectie stoornis af mogen helpen. In 5 weken tijd, 2x in de week komend, zijn alle klachten verdwenen en zijn er ook klachten opgelost waar hij niet eens voor kwam!

apr 12, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Bij mij kwam een vrouw die tinnitus of oorsuizen had opgelopen toen er met oud en nieuw vlak naast haar plotseling knallend vuurwerk was afgestoken. Sindsdien klonk het alsof er een wasmachine constant aan het draaien was in haar hoofd, het beheerste haar hele leven en ook slapen was er niet meer bij.

nov 19, 2017
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

De trip naar sicilie is geslaagd, de mannen hebben weer vollop plezier van hun erecties!

 

Tinnitus traject

Tinnitus of Oorsuizen

De behandeling van oorsuizen, ofwel tinnitus, is een specialisme van praktijk Qi of Life. Wekelijks behandel ik mensen met deze klacht, met goede resultaten. Door behandeling met acupunctuur wordt het geluid vaak minder of verdwijnt soms zelfs geheel. Door de behandeling voelen patiënten zich veel beter en ook rustiger. Zelfs als het geluid gedeeltelijk aanwezig blijft, hebben ze daar vaak veel minder last van.

Oorsuizen is een veel voorkomende klacht die bijzonder vervelend kan zijn. Het kan het dagelijks leven ernstig negatief beïnvloeden. De meeste mensen, vaker mannen dan vrouwen, horen continu een soort fluit- of bromtoon (of ander soort geluid) in één of beide oren.

In sommige gevallen is deze klacht een symptoom van de ziekte van Ménière. Soms ontstaat het na een langdurige hevige verkoudheid of na een periode van veel stress of in geval van burnout. Maar soms ontstaat het ook door externe omstandigheden zoals een plotselinge harde klap dichtbij of na bezoek aan een concert.

Maar vaak komt deze klacht plotseling opzetten en lijkt het niet meer te verdwijnen. Bij de huisarts of KNO-arts krijg je meestal het advies er mee te leren leven. Maar dat is uiteraard geen oplossing. Acupunctuur kan gelukkig wel helpen bij deze vervelende aandoening.

Acupunctuur en tinnitus / oorsuizen

Acupunctuur is vaak bijzonder effectief bij het verminderen of zelfs verhelpen van tinnitus. Maar hoe gaat dat in zijn werk ? Ook al zijn er diverse oorzaken, bij oorsuizen spreekt men in de Chinese geneeskunde wel van ‘interne wind’. Er zit vaak te veel hitte en onrust in het lichaam. Dat kan opstijgen naar het hoofd en kan daar een piep, een ruis, een suis of een lawaai veroorzaken. Deze ‘wind’ of opstijgende hitte, proberen we met de naaldjes omlaag te ‘trekken’. Vaak zijn de klachten gerelateerd aan Nier-Yinleegte waardoor mensen onrustig en gejaagd zijn. Wij proberen deze leegte op te heffen en meer balans te brengen.

Acupunctuur kalmeert de overactieve gehoorzenuwcellen

Acupunctuur is vaak het meest bekend van het verlichten van de druk op verschillende stresspunten in het lichaam. Het kan daarom ook de getriggerde zenuwcellen succesvol kalmeren die betrokken zijn bij oorsuizen. Vooral de overactieve zenuwcellen in de hals, nek en hoofdgebied worden door de acupunctuur tot rust gebracht.

De acupunctuurpunten worden bij oorsuizen onder andere geplaatst rondom het betrokken oor (oren), aangevuld met naaldjes in bijvoorbeeld handen en voeten en/of moxibustie. De exacte punten zijn voor iedere patiënt op maat, afhankelijk van de gestelde diagnose.

De verlichting van klachten vindt meestal niet ineens plaats. Het kan een aantal behandelingen duren voordat het effect merkbaar is.

Slapen en rust

De behandeling is meerledig. Naast de aanpak van het hinderlijke geluid, is ook het doel dat de patiënt zich beter gaat voelen. Want vaak gaat de klacht gepaard met onrust en slecht slapen.

Acupunctuur helpt het lichaam en de emoties te kalmeren en de slaap te bevorderen. Als iemand beter slaapt, voelt hij zich overdag vaak ook beter en vindt er sneller herstel plaats. De acupunctuurbehandeling richt zich op deze manier niet alleen op vermindering van de symptomen, maar ook op het behandelen van de oorzaak.

Tinnituspakket

Speciaal voor de behandeling van tinnitus heb ik een tinnitus pakket samen gesteld. Om tinnitus effectief aan te pakken is het namelijk noodzakelijk 10x 2 dagen in de week achter elkaar (m.u.v. het weekend) ter behandeling te komen. De sessies duren ong. een uur en de naaldjes blijven +/- 30 minuten staan. De behandeling wordt aangevuld met moxibustie om het effect te vergroten.

Tijdens de eerste sessie vind een uitgebreidde intake plaats om een goede diagnose te kunnen stellen die de basis vormt van de behandelingen. De eerste sessie duurt daardoor wat langer.

Deze manier van behandelen heeft een slagingspercentage van maar liefst 91%!

Jouw totale investering in het tinnitus pakket is 1499 euro.
Uiteraard is het mogelijk om een factuur te krijgen die je kunt indienen bij de zorgverzekering.

Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen:

3 termijnen van 549 euro of 6 termijnen van 299 euro.

Neem contact met me op voor de mogelijkheden

 

Previous page: Tarieven  Volgende pagina: Algemene Voorwaarden