Nieuws

Pagina 1 van 5  > >>

mei 24, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Ook nu heb ik weer succesvol een man van zijn erectie stoornis af mogen helpen. In 5 weken tijd, 2x in de week komend, zijn alle klachten verdwenen en zijn er ook klachten opgelost waar hij niet eens voor kwam!

apr 12, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Bij mij kwam een vrouw die tinnitus of oorsuizen had opgelopen toen er met oud en nieuw vlak naast haar plotseling knallend vuurwerk was afgestoken. Sindsdien klonk het alsof er een wasmachine constant aan het draaien was in haar hoofd, het beheerste haar hele leven en ook slapen was er niet meer bij.

nov 19, 2017
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

De trip naar sicilie is geslaagd, de mannen hebben weer vollop plezier van hun erecties!

 

Constitutionele Meridiaan Therapie

5 elementen acupunctuur arnhemDeze benadering van 5 elementen acupunctuur combineert  J.R.Worsleys 5 elementen behandelingsstijl op Shen niveau met de energie van de 5 fasen van de Nan Jing, zoals deze beoefent wordt in Meridiaantherapie (op Qi niveau) en de structurele behandeling op lichaamelijk niveau.

„Shen and Qi going into different directions create even greater chaos“ - dit statement uit de Su Wen benadrukt dat het niet genoeg is om alleen de Qi te reguleren, maar dat men ook een gedegen inzicht in de emotionele staat van de client, welke ervoor gezorgd heeft dat de Qi niet meer correct stroomt,  moet hebben. Ben Shen, de oorzaak van de ziekte, ligt op Shen niveau (Ling Shu Chapter 8) en vervormt de 5 originele hemelse emoties door te interacteren met de aardse omgeving (op het niveau van 6) in de 7 pathogene interne agenten.

De energie van de 5 fasen raakte onderbenadrukt in de hedendaagse op kruiden gebaseerde TCM, maar deze zijn cruciaal bij een op meridianen gebaseerde behandelstijl, dit zodat men een eenduidige diagnose kan stellen die rekening houdt met het hele web aan meridianen en punten en die verwijst naar een enkele oorzaak - zoals de gele keizer dat doet wanneer hij verteld over een van zijn artsen, welke 3 verschillende oorzaken van een ziekte had gediagnoseerd.

Het lichaam is het huis voor de geest/Shen en beinvloed door de structuur van de stroming van Qi en de accomodatie van Shen en de 5 Zang. Daardoor zijn behandelingsprotocollen voor hardnekkige klachten op een fysiek niveau toegevoegd aan deze aanpak.

 

 

Previous page: Guasha  Volgende pagina: Artikelen