Nieuws

Pagina 1 van 5  > >>

mei 24, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Ook nu heb ik weer succesvol een man van zijn erectie stoornis af mogen helpen. In 5 weken tijd, 2x in de week komend, zijn alle klachten verdwenen en zijn er ook klachten opgelost waar hij niet eens voor kwam!

apr 12, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Bij mij kwam een vrouw die tinnitus of oorsuizen had opgelopen toen er met oud en nieuw vlak naast haar plotseling knallend vuurwerk was afgestoken. Sindsdien klonk het alsof er een wasmachine constant aan het draaien was in haar hoofd, het beheerste haar hele leven en ook slapen was er niet meer bij.

nov 19, 2017
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

De trip naar sicilie is geslaagd, de mannen hebben weer vollop plezier van hun erecties!

 

Guasha

Wat is Guasha?

guasha qi of life arnhemBij de behandeling wordt een speciale guasha olie op de huid gebracht. De olie gebruikt men enerzijds als bescherming, dat de huid niet beschadigd en anderzijds in verband met de bestandsdelen. Op de plaats waarop de olie is aangebracht wordt Guasha therapie uitgevoerd met een ‘schraper’ die kan bestaan uit een jade steen, een hoorn of een afgerond metalen voorwerp. Door over de huid te schrapen, wordt het bloed uit de oppervlakkige bloedvaten gedrukt. Het bijzondere aan deze behandeling is, dat dit alleen gebeurt als er sprake is van stagnatie (te veel) bloed in deze vaatjes. Er ontstaan door de behandeling rode of blauwe plekken op de huid, die echter niet verward moeten worden met een zogenaamde ‘blauwe plek’ of bloeduitstorting. Immers, de vaten zijn niet beschadigd! Hoe donkerder de plekken in eerste instantie worden, hoe chronischer de onderliggende problematiek. In zo’n drie tot zeven dagen zijn de rode en blauwe plekken helemaal verdwenen.

Na een aantal behandelingen zullen de vlekken steeds kleiner en minder talrijk worden. De stagnaties zijn opgeheven en het bloed stroomt vrij door alle vaten. Omdat het hele lichaam met deze behandeling gestimuleerd wordt zich van allerlei opgehoopte gifstoffen te ontdoen, is het ontzettend belangrijk om de dagen na de behandeling veel water te drinken.

Doordat het lichaam onder invloed van de guasha behandeling flink aan het werk gezet wordt om stagnaties weg te werken en de energie weer lekker te laten stromen, wordt deze therapie bij meer dan 400 klachten/ziekten toegepast.

Zowel als een preventief middel, als een middel om daadwerkelijk een klacht te verhelpen of een ziekte te verlichten /genezen.
De lijst van klachten/ziekten die met Guasha behandeld kunnen worden is te lang om hier beschreven te worden maar bestaat o.a. uit :
• Alle pijnsyndromen
• Nek- en Schouderklachten
• Hoofdpijnen en migraine
• Rugklachten
• RSI
• Stress, Burn-out
• Reumatische klachten
• Astma
• Verteringsstoornissen
• Stofwisselingsstoornissen
• Hoge bloeddruk
• Chronische Vermoeidheid

Door de ervaring van de fysieke prikkeling heeft de behandeling ook een ontspannend en kalmerend effect op het emotionele niveau; de behandeling heeft ook een positieve uitwerking op emotionele blokkades. Guasha veroorzaakt ook een soort prikkeling bij mentale/psychische blokkades waardoor een soort zelfreflectie optreedt die bewustwording tot gevolg heeft.

Previous page: Cupping  Volgende pagina: Constitutionele Meridiaan Therapie