Nieuws

Pagina 1 van 5  > >>

mei 24, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Ook nu heb ik weer succesvol een man van zijn erectie stoornis af mogen helpen. In 5 weken tijd, 2x in de week komend, zijn alle klachten verdwenen en zijn er ook klachten opgelost waar hij niet eens voor kwam!

apr 12, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Bij mij kwam een vrouw die tinnitus of oorsuizen had opgelopen toen er met oud en nieuw vlak naast haar plotseling knallend vuurwerk was afgestoken. Sindsdien klonk het alsof er een wasmachine constant aan het draaien was in haar hoofd, het beheerste haar hele leven en ook slapen was er niet meer bij.

nov 19, 2017
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

De trip naar sicilie is geslaagd, de mannen hebben weer vollop plezier van hun erecties!

 

Nieuws

okt 23, 2014

Mooie resultaten


Ik behandel een dame die al 20 jaar last heeft van Chronische RSI, al bij diverse specialisten gweest zonder veel effect. Tijdens de eerst acupunctuur behandeling verdween met 5 minuten al de pijn die constant aanwezig was.

Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Ik behandel een dame die al 20 jaar last heeft van Chronische RSI, al bij diverse specialisten gweest zonder veel effect. Tijdens de eerst acupunctuur behandeling verdween met 5 minuten al de pijn die constant aanwezig was. Ik heb haar 5 weken lang 2x in de week behandeld en niet alleen zijn haar klachten over en is de pijn weg, ook andere klachten die ze had zijn ineens verdwenen!

Na die 5 weken zijn we over gegaan op de behandeling van de overgansklachten die ze had en behandel ik haar nu om de 2 weken. Na 2-3 behandelingen zijn ook die klachten zo goed als verdwenen!

Vandaag zijn we begonnen om haar te behandelen volgens de constitutionele meridiaan therapie. Ik ben benieuwd wat dit voor mooie resultaten mag opleveren voor haar. Wordt vervolgt....

Previous page: Barbera  Volgende pagina: Nieuwsbrief