Nieuws

Pagina 1 van 5  > >>

mei 24, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Ook nu heb ik weer succesvol een man van zijn erectie stoornis af mogen helpen. In 5 weken tijd, 2x in de week komend, zijn alle klachten verdwenen en zijn er ook klachten opgelost waar hij niet eens voor kwam!

apr 12, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Bij mij kwam een vrouw die tinnitus of oorsuizen had opgelopen toen er met oud en nieuw vlak naast haar plotseling knallend vuurwerk was afgestoken. Sindsdien klonk het alsof er een wasmachine constant aan het draaien was in haar hoofd, het beheerste haar hele leven en ook slapen was er niet meer bij.

nov 19, 2017
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

De trip naar sicilie is geslaagd, de mannen hebben weer vollop plezier van hun erecties!

 

Nieuws

apr 9, 2015

Ook met tinnitus goede resultaten


Momenteel behandel ik iemand met Tinnitus (oorsuizen). Ook met oorsuizen zijn met acupunctuur hele goede resultaten te behalen. Nu na 3 behandelingen zijn de klachten al aanzienlijk minder en zit er dus duidelijk een positieve beweging in de klacht.

Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Momenteel behandel ik iemand met Tinnitus (oorsuizen). De tinnitus is van acute tinnitus overgegaan naar chronische tinnitus. Het is erg jammer dat zo lang gewacht is met het zoeken van behandeling. Acute tinnitus is namelijk veel beter te behandelen en in dat stadium ben je er ook eerder vanaf. Chronische tinnitus heeft over het algemeen een behandel periode van 10-15 behandelingen nodig voor men hier weer vanaf is. Toch boek ik hele mooie resultaten met deze persoon. Na 3 behandelingen zijn de klachten inmiddels aanzienlijk afgenomen (al waren ze erger na de eerste behandeling, dit is normaal).

Previous page: Barbera  Volgende pagina: Nieuwsbrief