Nieuws

Pagina 1 van 5  > >>

mei 24, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Ook nu heb ik weer succesvol een man van zijn erectie stoornis af mogen helpen. In 5 weken tijd, 2x in de week komend, zijn alle klachten verdwenen en zijn er ook klachten opgelost waar hij niet eens voor kwam!

apr 12, 2018
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Bij mij kwam een vrouw die tinnitus of oorsuizen had opgelopen toen er met oud en nieuw vlak naast haar plotseling knallend vuurwerk was afgestoken. Sindsdien klonk het alsof er een wasmachine constant aan het draaien was in haar hoofd, het beheerste haar hele leven en ook slapen was er niet meer bij.

nov 19, 2017
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

De trip naar sicilie is geslaagd, de mannen hebben weer vollop plezier van hun erecties!

 

Nieuws

aug 22, 2015

Geholpen bij de geboorte vaneen baby


Afgelopen week heb ik toch zo'n mooi werk mogen doen! Ik heb geholpen bij de geboorte van een prachtige baby jongen :-)

Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Afgelopen week heb ik toch zo'n mooi werk mogen doen! Ik heb geholpen bij de geboorte van een prachtige baby jongen :-) De moeder was al 8 dagen over tijd en had pas 1 cm ontsluiting en zou dat niet op gang komen, dan gingen ze de bevaling helpen met allerlei zaken in het ziekenhuis wat de moeder niet wilde. 3 dagen achter elkaar heb ik haar geprikt voor het op gang brengen van de ontsluitingsweeen, zodat de ontsluiting er zou komen en met succes!! Op de vierde dag is mama bevallen van een prachtige gezonde jongen! Mama en zoon maken het prima. Prachtig dit!

Previous page: Barbera  Volgende pagina: Nieuwsbrief